U bevindt zich hier: Vanloon.com » Concepten » Duurzaamheid en energie
 

Energiebesparing en duurzaamheid?
Ontwikkelingen zoals het energielabel, de stijgende energiekosten, en veranderend gebruik van gebouwen bewegen investeerders en gebruikers van gebouwen tot investeringen in duurzaamheid. Ook bestaande bedrijfshuisvesting, multifunctionele openbare gebouwen en grootschalige gebouwen zoals distributiecentra zullen steeds minder energie mogen verbruiken en moeten geschikt blijven voor de veranderingen van de gebruikerswensen in de toekomst.

Groen met rendement
Met onze focus op integrale dienstverlening op bovenstaande omgevingen heeft Van Loon een heldere visie op deze ontwikkelingen. We beschikken over verschillende diensten en concepten die antwoord kunnen geven op bovenstaande vraagstukken met oog voor financieel rendement. Samenwerking met complementaire partijen zoals producenten en bouwgerelateerde dienstverleners maken dat mogelijk.

Flexibilisering binnen revitalisering
Naast het verminderen van het energieverbruik en verbeteren van het comfort is flexibilisering van groot belang bij het revitaliseren van gebouwen. Functies en gebruikerswensen veranderen in een steeds hoger tempo. Het invullen van afbouw en installaties met oog voor flexibiliteit maken een gebouw geschikt voor meerdere doeleinden. In ons gebouw en inspratiecentrum zijn meerdere oplossingen verwerkt, die meteen tot de verbeelding zullen spreken.