Zonne-energie is actueel. Steeds meer aanbieders, handelsorganisaties en nieuwe marktbetreders spelen in op de toenemende vraag naar energieopwekking. Het geld rendeert immers veel beter op het dak dan op de bank. Het is dus erg interessant om zelf energie op te wekken.

Zekerheid, garantie en vertrouwen.
Er wordt veel geschreven over de mitsen en maren. Wie biedt nu de zekerheid en garantie voor 25 jaar probleemloze energieopwekking? Wij weten dat er de nodige terughoudendheid is bij de zekerheidszoekers. Dat is met name de doelgroep waar wij ons op richten. Zeker in deze onzekere tijden is, naast een scherpe prijs, ook continuiteit naar de toekomst een groeiende voorwaarde voor aanschaf van duurzame oplossingen.

Geen productpush, maar de best passende oplossing:
Wij geloven dat een duurzame relatie kan ontstaan wanneer de klant oprecht aan de best passende oplossing wordt geholpen. Dat is dan ook al jaren onze missie. We werken samen met professionele collega-bedrijven in de landelijke samenwerking Elektroned en Econed. Zo bundelen we kennis, kopen we scherp in, geven verregaande garanties en kunnen we onze relaties de continuiteit naar de toekomst in alle gevallen garanderen.

Van Loon is hoofdzakelijk actief in de segmenten bedrijfshuisvesting, gebouwen voor gemeenschappelijk gebruik en distributiecentra. Voor particuliere toepassingen kunt U natuurlijk ook bij ons terecht. Voor Dongenaren brengen we met genoegen www.duurzaamdongen.nl onder de aandacht. Een initiatief wat bijdraagt aan de collectieve verduurzaming van Dongen; Energie Dongen. Meer weten?