U bevindt zich hier: Vanloon.com » Nieuws
 

Vertrouwen voorop bij zonnepaneel installaties
Er wordt momenteel veel geschreven over de kwaliteit van zonnepanelen. Ook verhalen over een slechte opbrengst maakt opdrachtgevers onzeker. Gelukkig draagt deze berichtgeving bij aan de bewustwording van de klant. Het gaat bij zonnepaneel-installaties immers over de zekerheid van 25 jaar onbezorgde energie-opwekking. Kiezen voor de juiste partner blijkt dus belangrijker dan voor de allerlaagste prijs!

Met onze missie: Help de klant oprecht naar de best passende oplossing' is dat dan ook het uitgangspunt.

Hoe Van Loon dat regelt?
  • We leveren oplossingen vanuit visie: De aandacht voor de klant en de situatie op locatie zorgt ervoor dat best passende projectie wordt aangeboden. We verkopen liever nee dan een oplossing waar we niet volledig achter staan.
  • Wij kiezen voor producten met een opbrengstgarantie van 25 jaar, waarvan het risico van het verdwijnen van de producent is afgedekt door een verzekeringsmaatschappij.
  • Om bij aanspraken voor een vlotte garantieafhandeling zorg te dragen kopen we uitsluitend in via distributiepartners met een A-status
  • Om voor de klant het risico af te dekken, mocht met ons wat gebeuren, maken we onderdeel uit van een het samenwerkingsnetwerk Elektroned en Econed, zodat de klant altijd terug kan vallen op 1 van de 40 collega-bedrijven.
  • Wij zijn het garantiebewijs: Ons bestaansrecht is mede gebaseerd op onze norm dat een probleem ten aller tijd opgelost wordt.
  • Door de grootschalige inkoop via het samenwerkingsverband kunnen we een scherpe prijs garanderen.


  Terug