U bevindt zich hier: Vanloon.com » Nieuws
 

Industrieterrein in Dongen op glasvezel
Na lange voorbereiding met de nodige obstakels is het zover: het collectieve glasvezelnetwerk op het industrieterrein Tichelrijt in Dongen is operationeel. De eerste bedrijven maken inmiddels (sinds 9 december 2008) gebruik van supersnel internet als eerste dienst.

Naast internet kunnen ook andere diensten worden afgenomen via de glasvezelverbinding, zoals telefonie over IP, online-backup, camera-toezicht, internetsoftware, co-locatie van servers, etcetera. Een groot voordeel van glasvezel is dat hoogwaardige diensten bereikbaar en betaalbaar worden, ook voor kleine ondernemingen, en het zelfs bepaalde hardware-investeringen onnodig maakt. Daarbij is het aantal dienstenaanbieders veel groter en dit aantal groeit nog steeds.

Onbekend maakt onbemind... Onze systeemafdeling heeft zich de afgelopen jaren verdiept in alle diensten van het glasvezelnetwerk. Hierdoor kunnen we voorlichting geven over de mogelijkheden en adviseren bij de selektie van de meest geschikte dienstverlener en toepassingen. In ons infocenter zijn verschillende toepassingen operationeel gemaakt, zodat de voordelen life kunnen worden beleefd.

Voor bedrijven die meer informatie willen, hebben we een QuickScan ontwikkeld waarmee de individuele voordelen voor een onderneming gratis en snel inzichtelijk worden.

  Terug