U bevindt zich hier: Vanloon.com » Nieuws
 

De Féju Groep neemt specialisme Telecommunicatie over van Van Loon Elektro B.V.

Van Loon stopt vanaf heden met haar specialisme Telecommunicatie. Telecommunicatie wordt steeds meer een ICT-gerelateerde activiteit en komt daardoor te ver van ons huidige werk te staan. Na de overname door Hoppenbrouwers hebben we samen onze positie daarom opnieuw bekeken en is besloten om niet verder te gaan met dit specialisme.

Natuurlijk willen we dat onze klanten zo min mogelijk merken van deze verandering. Van Loon Elektro is daarom op zoek gegaan naar een betrouwbare partner om Telecommunicatie aan over te dragen. Inmiddels is deze gevonden in de Féju Groep uit Udenhout, een partner waarmee Hoppenbrouwers al jaren samenwerkt. De Féju Groep bestaat uit Féju Automatisering en Féju Telecommunicatie. Albert Jakobsen, algemeen directeur Féju: “Deze overname biedt relaties van Van Loon extra mogelijkheden en natuurlijk continuïteit voor de toekomst. Door de overname van de telefonietak van Van Loon werken we voor alle partijen naar een mooie win-win-oplossing. ”

Niet alleen ons specialisme Telecommunicatie verhuist naar de Féju Groep, ook ons vaste telefoniegezicht Erik Willemse maakt deze overstap. Zo houdt u uw vertrouwde aanspreekpunt. Erik Willemse: “Ik ben heel blij dat ik mijn klanten kan blijven bedienen zoals ze dat van mij gewend zijn. Telefonie blijft voor mij een enorm boeiende materie. Helemaal met alle nieuwe mogelijkheden van Voice over IP. Samen met mijn collega’s van Féju zetten wij nu echt een krachtige stap naar het ‘nieuwe’ telefoneren. Een fantastische uitdaging!” Erik zal samen met directeur Albert Jakobsen en zijn collega’s van Féju de zaak doorzetten en verder uitbouwen.

  Persbericht .pdf325.5 KB

  Terug