U bevindt zich hier: Vanloon.com » Nieuws
 

Viering jubileum Van Loon en naamsomzetting naar Hoppenbrouwers
Op donderdag 7 april vierde Van Loon Elektro uit Dongen samen met haar relaties en medewerkers het 35 jarig bestaan van het bedrijf. Tegelijk met deze mijlpaal werd de naam Van Loon omgezet naar Hoppenbrouwers Techniek Dongen.

René van Loon, vestigingsdirecteur: “Wij zijn trots op wat we in 35 jaar, samen met iedereen die daarbij betrokken is geweest, hebben opgebouwd. We zijn ook trots op het feit daardoor samen de toekomst in te kunnen met Hoppenbrouwers Techniek op een manier die toekomstbestendig is en die optimaal bij ons past.”

Burgemeester Marina Starmans-Gelijns van Dongen ontving tijdens het officiële moment het jubileumboek ‘Vanuit 35 jaar Van Loon naar een toekomst met Hoppenbrouwers Techniek’ uit handen van René van Loon. Een boek opgebouwd uit verhalen van medewerkers, klanten en collega’s die de reis van 35 jaar in beeld brengen net als de visie op de toekomst. De burgemeester complimenteerde Van Loon en haar medewerkers met het jubileum en de moed om op zoek te gaan naar een partner waarin zij zich herkennen als (familie)bedrijf.  Terug