U bevindt zich hier: Vanloon.com » Over van loon » Ons profiel
 

Ons profiel

Van Loon is opgericht in 1981, heeft altijd een gestage groei gekend en heeft een vaste kern van ca. 60 medewerkers met daaromheen een flexibele schil van professionele partners.
De organisatie bestaat uit een afdelingsteam integrale installaties, een afdelingsteam systemen, een afdelingsteam gebouw-automatisering en een afdelingsteam SOB (service-onderhoud-beheer) met het facilitair team als ondersteuning. Vanuit deze teams worden de afdelings-overschrijdende projectteams samengesteld waardoor de klant altijd een vast aanspreekpunt heeft.

We beschikken over een sterk relatie/adviesteam, waarmee we adequaat kunnen reageren op de klantenvraag en we proactief met bewezen concepten de markt benaderen. Ons infocenter en bedrijfsgebouw bieden hierbij een inspirerende omgeving voor voorlichting en werken ondersteunend bij onze adviestaak.

Betrokkenheid van medewerkers in beleid, strategie en operatie vinden wij enorm belangrijk. We gaan voor een gezamenlijk gedragen visie, waarvan hoog scorende klant-beoordeling en partnercreatie belangrijke peilers zijn. De 'Van Loon cultuur' komt tot uitdrukking in het zeer hechte team van gedreven medewerkers die wat voor elkaar over hebben en de klant snappen. Als lerende organisatie zorgen we ervoor dat het goed geregeld is bij Van Loon waardoor we een aantrekkelijke werkomgeving te bieden hebben bij vacatures die vanuit onze groei met regelmaat ontstaan.